Craiova Veche
Share Button

Disclaimer Craiova Veche

Informatii importante despre protectia datelor, drepturile de autor etc.

CraiovaVeche.ro a fost realizat in scopul de a promova valorile trecute, si nu numai, ale orasului Craiova.

Materialele prezentate pe acest site sunt din arhive personale sau culese de pe internet ( site-uri publice ) in care nu se mentioneaza in mod expres a fi proprietatea cuiva sau, primite de la vizitatori.

Watermark-ul imaginilor prezentate pe acest site nu semnifica ca sunt proprietatea CraiovaVeche.ro, acesta fiind folosit doar in scop informativ.

NU ne asumam nicio raspundere pentru continutul comentariilor postate de utilizatorii acestui site. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile denigratoare si/sau tendentioase si pe cele neargumentate.

In semn de buna credinta, va oferim posibilitatea de a ne semnala personal daca pe acest server/site veti gasi orice tip de informatie sau material asupra caruia AVETI DREPTURI LEGALE si va considerati prejudiciat de faptul ca respectivele informatii/materiale/date se regasesc pe acest server, si va rugam sa folositi sectiunea Contact trimitandu-ne un email cu toate detaliile necesare, in vederea gasirii unei rezolvari amiabile si solutionarii conflictului.

Va stam la dispozitie si live pe Yahoo Messenger ID: qwemil

Craiova Veche pe Facebook

Camere Live

Craiova live video webcam